سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ویژگی های آندرویددراختلال رفتاری

ویژگی های ساخته شده در قابلیت دسترسی در آندروید
دستگاه های موبایل که توسط سیستم عامل آندروید گوگل عرضه می شوند با بعضی از ویژگی های AT شبیه به آن در iOS است.
 اینها را می توان در تنظیمات و برنامه های کاربردی دستگاه های Android فعال کرد.
برای خواندن مسائل: TalkBack یک ویژگی خواندنی روی صفحه است که از تکنولوژی TTS برای خواندن متن با صدای بلند از وبسایتها، ایمیل و موارد دیگر استفاده میکند.
 صدای ابزار را می توان تغییر داد و سرعت خواندن را می توان تنظیم کرد.
برای نوشتن مسائل: مانند iOS، Android دارای دیکته ساخته شده است. با فشار دادن دکمه میکروفن در صفحه صفحه نمایش Google، بچه ها می توانند با صدای خود به هر برنامه تایپ کنند.
 صفحه کلید نیز دارای پیش بینی کلمه ساخته شده است، که به طور پیش فرض فعال است. این واژه ها را پیشنهاد می کند که ممکن است بچه ها هنگام نوشتن نامه تلاش کنند نوشتن کنند.
برای مسائل مهارت های حرکتی: دستیار منو ویژگی ای است که یک منوی روی صفحه ای از اقداماتی را که نیاز به مهارت های حرکتی دارند (مثل تنظیم حجم دستگاه یا گرفتن عکس) نمایش می دهد.
 پس از آن، حرکات روی صفحه را ساده تر می کند (معمولا فقط ضربه بزنید یا کشیدن انگشت کوچک) برای تکمیل این اقدامات.
برای مسائل توجه: اگر کودک شما به راحتی با زنگ و سوت برنامه آشفته شود، قابلیت دسترسی به نام Interaction می تواند کمک کند.
 این ابزار به شما امکان می دهد ویژگی های خاص برنامه را غیرفعال کنید تا کودک شما از آنها استفاده نکنید.
برای مسائل سازمانی: مانند iOS، دستگاههای Android همچنین یک ابزار تقویم داخلی دارند. این ابزار می تواند به بچه ها یادآوری تاریخ و وظایف مهمی کمک کند.
اطلاعات بیشتر در مورد تکنولوژی کمک در دستگاه های موبایل
علاوه بر ویژگی های ساخته شده در AT در تلفن های هوشمند و قرص، فرزند شما همچنین می توانید برنامه های موبایل را برای دریافت ویژگی های بیشتر دانلود کنید.
 این برنامه ها می توانند با مسائل مختلف یادگیری و توجه کمک کنند. آنها همچنین می توانند به مدیریت چالش های خاصی که ممکن است فرزند شما داشته باشند کمک کند.

به ناتوانایی های کودک یا نوجوان در کسب مهارت های مورد انتظار در خواندن و نوشتن، تکلم ، کاربرد شنوایی ،

استدلال ریاضیات در مقایسه با سایر کودکان همسن و با توانایی هوشی مشابه اطلاق می شود .

اختلالات یادگیری سه دسته است :

1- اختلال در خواندن 2- اختلال در ریاضیات 3- اختلال در بیان نوشتاری

اختلال خواندن :

پیشرفت در خواندن پایین تر از حد مورد انتظار با توجه به سن کودک آموزش و هوش او تعریف شده است به گونه ای که در موقعیت تحصیلی یا فعالیت روزمره که مستلزم خواندن است

ایجاد تداخل می کند . این اختلال با نقص توانایی برای شناخت واژه ها ، خواندن کند و نادرست ، فهم ضعیف در غیاب هوش پایین یا نقص حس قابل ملاحظه مشخص است .

کودکان مبتلا به این اختلال موقع خواندن اشتباهات متعدد مرتکب می شوند . این اشباهات با حذف ، افزودن و . . . مشخص است . در تفکیک حروف از نظر شکل و اندازه دچار اشکال هستند .

گاهی حروفی را که باید خوانده شوند پس و پیش می خوانند .

اختلال در ریاضیات :

پیشرفت در ریاضی پایین تر از حد مورد انتظار با توجه به سن کودک ، آموزش و هوش او تعریف شده است . کودکان مبتلا در یادگیری و یادآوری ارقام دچار اشکال هستند .

واقعیت بنیادی در مورد رقم ها را نمی توانند به خاطر بسپارند . در محاسبه کند و فاقد دقت هستند . پیشرفت ضعیف در 4 گروه مهارت شناسایی شده :

1- مهارت های زبانی (فهمیدن ، نام بردن ، اصطلاحات ریاضی ، فهمیدن و نام بردن عمل ها و مفاهیم ریاضی )

2- مهارت های ادراکی : شناختن و خواندن رفتار های عددی یا نشانه های حساس و گروه بندی ارقام
3- مهارت های ریاضی : رعایت مراحل ریاضی ، شمارش اشیا ، یادگیری جدولضرب.
4- مهارت های مربوط به توجه : کپی کردن درست ارقام ، به خاطر سپردن ارقام و . .
ویژگی های کلی عبارتند از اشکال در اجزا مختلف ریاضیات نظیر یادگیری اسم اعداد به خاطر آوردن نشانه های جمع و تفریق ، یادآوری جدول ضرب ،

تبدیل مسائل واژه ای به جای انجام محاسبه با سرعت مورد انتظار .

اختلال بیان نوشتاری :

پیشرفت پایین تر از حدمورد انتظار با توجه به سن و آموزش ناتوانی در نوشتن مشتمل است بر هجی کردن ضعیف ، اشتباه در دستور (نقطه گذاری ) ، دست خط بد .

کودکان مبتلا ، در هجی کردن کلمات و بیان افکار خود طبق قوانین دستوری اشکال دارند در پاراگراف بندی ضعف دارند . علیرغم یادآوری های مکرر فراموش می کنند که پایان جمله نقطه بگذارند .